Ofokuserad idag

Shit vad segt det gick idag i skolan. Känns verkligen att jag inte varit på topp den senaste tiden. Först foten sen semester och så en rejäl förkylning. Måste verkligen ta tag i mig, går inte att ha det såhär. Ska köra superfokus på träningen ikväll i alla fall =D Men jag vet inte, ser inte fram emot moderna imorrn om jag ska vara ärlig. Jeanette är i princip galen och vissa övningar är helt VA??!! Man står och stirrar och fattar knappt vad hon vill få ut av övningen. För man ser ut som en idiot och/eller så känns det inte i kroppen nånstans. Eller så är det motsatts att man får ont på nåt mysko sätt =P

Fick just i skrivande stund ett samtal från syrran min. Farmor har tydligen gått och blivit dålig =/ Inte för att vi har haft någon vidare kontakt sen julen för några år sen men det är ju fortfarande min farmor. Och för pappa måste det vara ännu jobbigare. Är ju bara ett par år sen farfar dog...

Haha, sötnos!

Dagens sötaste:
Hampus om min visningsbild på msn.
":O En sjöjungfru kollar på mig :O en konstig men väldigt vacker ;) hahaha"


tack älskling <3

Hatar att vara förkyld!

Modevisningen igår var grym! Ni gör ett fantastiskt jobb tjejer! =D Och syrran kunde inte hjälpa att shoppa lite. En blå, grymt cool cape som ingen annan har. Perfekt snygging! Gick sedan och träffade Fredde på en öl, det var trevligt som vanligt. Och som vanligt (!!) lyckades han missa sista t-banan så han fick sova över inatt igen, haha stackarn. Sov dock som skit inatt, hade ont i halsen och låg bara och vred på mig. Stannade tom hemma från skolan idag och parkouren, vill inte bli sjukare och man ska inte träna med halsont. Kom iaf ut en sväng och hjälpte till att välja ut en taklampa. Hoppas verkligen att det blev bra! =D

Sen har man fått en massa skäll av föräldrar. Eller skäll och skäll, men de tjatar som satan om att jag borde jobba mer. Men jag menar, det är inte så jävla lätt att få jobb. Särskilt inte om man inte kan jobba "normala" tider. Då är det bara restaurang som gäller och alla vill ju att man ska ha minst 3 års erfarenhet av bordsservering. Lycka till!! I värsta fall kommer jag väl få söka jobb på donken igen. Vill verkligen inte det, skulle kännas som ett otroligt steg tillbaka. Men men, nöden har ingen lag...

Man får bara hoppas hoppas hoppas!!

Modevisning here I come!

Ska bli så kul att äntligen få se vad Karin och Amanda har knåoat ihop senaste tiden. Jag älskar verkligen deras klädder, särskilt klänningarna! =D När jag har fått pengar så ska jag köpa en av dem har jag bestämt. Kan tipsa om att gå in på deras hemsida och kolla själv. Kanske du också blir intresserad?

http://www.karinamanda.se/

Satanist javisst!

Imorgon kommer jag ha en galen träningsvärk i benen, det kan jag lova! Jävla människa att plåga skiten ur dem. Han må va söt men helt galen. Fast jag hade roligt ändå, vi körde ju lite honky tonk istället. Nej fy fan att man utsätter sig för sånt här frivilligt!=P Men kul är det, gick ganska bra idag även om det känndes som att vi rörde oss mycket på olika platser. Hade velat öva mer på sliding monkeyn från förra veckan men man kan inte få allt.

Sen så har jag fått en återupväckelse. Berättade ju igår att jag fått ett satanistkors. Vet med mig sen långt tillbaka att satanismen är något som passar mig men det var länge sen jag läste nåt. Så jag har spenderat halva eftermiddagen till att läsa och kom fram till samma sak som för ett år sen; Jag är satanist! Faktum är att nu så känner jag även att det kanske är vad som saknats i mitt liv. Jag undrar... På något sätt känns det grymt bra bara. Satanist javisst!

Bakis och skakis

Nyss hemkommen från en helhelg i Hova. Vill tacka alla sköna människor för en underbar helg! Resan upp och ner gick bra trots avsaknad av stötdämpare där bak. Jojje! Dags att fixa det till nyår kanske? ;-)

 Smått bakis och seg är man ju självklart efter helgens röj. Jag har bland annat fått mig en egen liten dammvipp/valp. En liten söt 16-åring vid namn Linus och jag ska lära honom allt jag kan haha!! Funderade på att ta med honom hem och fråga om jag kunde behålla honom. Han kunde ju få sova i en korg brevid min säng. Ska bli kul att se om han kommer upp till sthlm nån gång snart. Vad annars? Jo en jävla massa sing star blev det och jag krossa typ alla! Sen så blev en rostig gammal stridsvagn till en klätterställning mitt under fyllan och jag lyckades ju självklart riva upp halva överarmen på den. Och så var vi en jävla massa töntar samlade på samma plats vilket var sjukt kul! Fast jag fattar inte vad ett visst par har emot mig..? Dom ska inte snacka så jävla mycket tycker jag! Men jag vet inte, har varit med om liknande tidigare.

Jag har iaf gått och blivit äkta satanist också haha! Fick mig ett kors av Linus och jag fick det på äkta satanistiskt sätt, använde min kvinnliga charm ;) Och så har jag fått en cowboyhatt som jag kutade omkring med hela helgen. Samma där, jag är ju satanist nu =P Får se när jag får användning för den igen.

Kommer sakna er mina älsklingar. Särskilt royal, du vet att jag älskar dig en massa!!

God I'm happy!

Precis hemkommen från en parkourträning som verkligen har gått bra! Har satt två nya tekniker och mitt hjärta bultar konstant. Adrenalinkick säger jag bara ^^ Känns på nåt sätt som att senaste träningen löste upp en spärr för mig. Som att jag behövde komma över det där lilla för att våga tillräckligt för att utvecklas. Jag tackar dig som fick mig att våga =D Personen i fråga var tyvärr inte närvarande idag, lite synd hade ju tänkt få ta chansen att flirta lite hahah. Inte för att jag vet så mycket om han men endå =) Får briljera med mina nya skills nästa gång istället!! I

morrn bär det av till Hova. Har knappt kommit hem och pustat ut och nu ska man packa ihop en väska igen och försvinna iväg över helgen. Phew!!
Sussadags för mig nu, puss och kram!

Nu så

Då var man tillbaka hemma. Är sjukt trött och orkar egentligen inte skriva just nu. Kan bara säga att jag har haft en härlig vecka och lovar att berätta allt imorrn =)

Ojojojoj!!

Nu blir det ett snabbt inl'gg!! Har bara 2 min kvar XD I alla fall, jag ar i egypten ifall ni undrar vart jag tagit vagen. Varmt och skont och sa. Har kort lite i oknen och varit ute och snorklat. Skriver mer nar jag kommer hem!!

Puss puss!

RSS 2.0