Blev ingen träning

Kände att jag inte skulle palla träningen idag pga att jag knappt sovit nåt i helgen och inte packat klart. Så flirtandet får vänta... Men nu är jag strax klar i alla fall. Ska iväg en stund snart och bara ha lite skönt ^^ Ni vet vad jag menar! Men först blir det en dusch..

Lite tankar om flirtande

Varför är flirtande så jävla knepigt egentligen? I alla fall i det vanliga livet. På krogen där kan man flirta hejvilt utan att skämmas, med alkoholens påverkan eller inte. Det spelar inte så stor roll egentligen vilket för där finns det så många personer att flirta med så om det visar sig att den personen man själv har spanat in har flickvän eller inte är intresserad alls så är det bara att le och gå vidare. För det finns ju flera snyggingar som man kan fortsätta flirta med =D Och när man väl hittar nån som verkar intresserad kan man dansa ihop eller bara snacka skit om man vill. På något sätt är det mer accepterat att vara extra framfusig och överdrivet flirtig när man går ut från den gråa vardagen. Alltid hittar man nån att ragga på och sen hur långt man vill gå är upp till en själv. Lite hångel, kanske dra hem tillsammans eller helt enkelt nöja sig med ett telefonnummer. Plus om man i så fall ses igen så vet ju båda att den andre i alla fall är lite intresserad.

När man ska vardagsflirta, ja då finns det så mycket flera hinder. Du kan inte alls veta lika lätt om personen i fråga ens är singel. Och att fråga det rakt ut är lite väl uppenbart eller hur? Så man måste chansa mycket mer och man har inte 100 killar till att flirta vidare med ifall det går snett. Särskilt om man träffar den utvalde regelbundet genom gemensamma vänner kan det bli ännu svårare. Jag kom att tänka på detta igår när jag såg tillbaka på helgen som varit. Att snacka med en random kille ute är inga problem alls men att flirta och ta det vidare annars är jätteläskigt och knepigt. Och särskilt om man inte känner killen så jättebra utan endast fått en känsla av att han är en skön typ!

Aja, småflirta gör man hela tiden men att ta det vidare ett steg är svårt. Nu ska jag avsluta mina tankebanor innan de blir för komplicerade. Dags att packa, städa och dra iväg på parkourträning där det ska småflirtas lite till. Imorgon åker jag till Egypten! =D

Festande och en present

Jadu, helgen blev ju innehållsrik skulle man kunna säga =D Fredag träffade jag en klasskompis och hennes kompisar, plus deras kompisar. Vi blev ett gäng på 12 pers ungefär som satt och drack bira på söderport. Vid 1 stängde stället och min vän behövde åka hem. Jag som vanligt hade inte lust att gå och lägga mig än så jag hängde på mina nyfunna "vänner" till en biljardhall. Mötte även upp en kille i min travianallians som hängde med dit och sedan vidare på efterfest i bandhagen. Kom inte iväg förens vid kl 5.30 på morgonen och stupade i säng vid 6.30 för att sedan gå upp till jobbet vid 11 igen =P

Fick för första gången ha egen station på jobbet och det gick ganska bra med tanke på att det var lördag OCH löning. Men jag fick mig själv placerad i baren till kvällen sen och det var stressigt som vanligt. Fast jag trivs där =D Sen drog jag ut och mötte upp Royal och hans polare och vi hamnade på Harry B James där det var AC/DC-kväll med liveband och allt. Sprang omkring över hela stället och snackade med massa roliga människor tills jag tappade bort Royal. Då hängde jag resten av kvällen med ett gäng killar och vi sjöng och dansa i flera timmar som galningar. Fan vad kul jag hade!

Ja och sen så har jag ju fått min present som jag väntat på i en evighet hehe ^^ Var ju tvungen att testa direkt när jag kom upp på morgonen. Med en sån leksak vem behöver pojkvän? ;-)
Älskar er Royal, Lasse och Lurre!

Galet härlig dag, nästan

Ska kanske börja med vad som hände igår kväll. Det blev en, två, tre, öl till slut med Fredde. Kul att se honom som vanligt! Men det var nog en öl för mycket för mig på en onsdagskväll. Stöp i säng vid halv två nån gång. Fredde fick sova över för han missa sista t-banan och jag kunde inte låta honom sitta på fridhemsplan och vänta på nattbuss som typ aldrig går på vardagar. Han smet ut sen vid 5-tiden och jag fick sova 2 timmar till. När jag vaknar inser jag till min förskräckelse att jag är bakis! Seröst!! Man kan ju inte komma bakis till en danslektion, det funkar ju inte! Men men, det gick ganska bra. Kunde vara med i en timme idag iaf på moderna innan foten sa ifrån. Sen var det house med Ida, och det kändes en aning riskabelt med min fot så jag skippade det.

Hem käka, vila, se på film...

Käka lite mera och sen bestämde jag mig för att dra på parkouren. Även om jag har ont i foten så tänkte jag att det kunde vara skönt att röra sig lite och träffa folk =D Och jag valde helt rätt! Fick skippa några övningar, men över lag gick det så jävla bra!! =D Lyckades med en helt ny grej och allt trots skadad fot. Så fort den är hel och fin så ska jag lära mig att göra den på andra sidan och på högre hinder. Men fan vad jag är glad!! Och så gör det ju inte hela saken sämre att det är en grymt söt kille på träningarna som är så bra på att peppa en ^^ Ögongodis!! Plus att han lärde mig så jävla mycket idag, jag gillar!! Issa kan inte hjälpa att hon blir lite flirtig...

Seg dag

Jag hatar att inte ha ett fast jobb! Gör fan inget vettigt på dagarna. Sitter bara framför den jävla datorn och letar efter nåt ställe som söker personal... Suck!

Men jag kanske ska ut på en öl/fika ikväll, ska bli najs. Om han nu inte somnar i sin soffa hahah ^^ Plus att jag ska laga middag. Blir kyckling i saffransås =D tack jossigull för det underbara receptet!

Nu ska jag hoppa i badet! Ska tvätta håret, mmm ^^

Då skiter vi i det!

Jaha, då har man bråkat med han då. Vi är vänner. Bullshit! Han kommer inte kunna vara bara vän. Det har han sagt i 2 månader men ändå fortsätter han.
Aja, skit i det nu!

Har suttit och läst en massa Edith Södergran ikväll. Lyssnat på musik... Alter Bridge's Watch over you... Bara behövt bli av med känslor. Livet är helt jävla upp och ner, det har det varit sen studenten. Inget är tryggt och säkert längre. Eller som jag sa till en god vän idag: men jag står ju precis i vägskälet mellan att vara barn och att välja vilken väg i vuxenlivet jag ska ge mig in på.
Ungefär så känns det, jag har ingen aning om hur min tillvaro kommer se ut om ett par månader. Allt och inget kan hända fram tills dess.






Watch over you med Alter Bridge

Leaves are on the ground Fall has come
Blue skies turning grey
Like my love I tried to carry you
And make you whole
But it was never enough I must go

Who is gonna save you
When I'm gone?
And who'll watch over you
When I'm gone?

You say you care for me
But hide it well
How can you love someone
And not yourself?

Who is gonna save you
When I'm gone?
And who'll watch over you
When I'm gone?

And when I'm gone
Who will break your fall?
Who will you blame?
I can't go on
And let you lose it all It's more than I can take
Who'll ease your pain?
Ease your pain

Who is gonna save you
When I'm gone?
Who'll watch over you?
Who will give you strength
When you're not strong?
Who'll watch over you
When I've gone away?

Snow is on the ground
Winters come
You long to hear my voice
But I'm long gone

Pirr och ont i magen

Han är tillbaka i Stlm igen och jag är glad för det. Men vad fan ska det bli mellan oss? Han säger en sak och gör en annan, jag säger en sak och gör en annan. Vi gör saker, sen går det så lång tid innan vi får kontakt igen. Han är så svår, jag är så svår. Hur i helvete ska det gå? Han säger att vi ska vara vänner ena dagen. Dagen efter låter det som nånting heeelt annat. När jag drar mig undan kryper han fram och när jag försöker visa att jag känner försvinner han. Vill bara skita i det och rycka på axlarna, men jag kan inte hjälpa att jag känner mig ensam när han inte svarar. Det känns som att vi går i samma cirkel båda två men ingen kommer ikapp den andra.
 
Jag vill inte ha ett mellanting. Säger du att vi är vänner får du sluta med alla härliga mms och telefonsamtal för det förvirrar mig. Vill du ha mer? Säg det så vi verkligen kan försöka. Och jag LOVAR att försöka. Inget mer dejtande, 100% trohet redan från den sekund jag får veta. Jag menar det! Saker har redan blivit fel mellan oss för många gånger och jag vill inte att det ska hända igen. För vem vet kanske det enda som krävs är att jag saktar ner och du ökar på för att vi ska komma ifatt varandra och fortsätta cirkeln tillsammans?

Om du läser det här så vet du nog vem du är...

Eh ja!

På ett sätt friare att skriva nu när man är helt singel och fri igen. Man behöver inte tänka på vad man säger för att det kan missuppfattas och så vidare. Kanske blir en nystart för min blogg? Så vad har hänt sen senast?

1. Jag har efter 1 månads förhållande blivit singel igen (kortaste någonsin!) efter jag insett att jag aldrig fick de känslor jag borde ha med en ny pojkvän.
2. Har börjat träffa exet lite igen. Även om vi inte är ihop så är han en skön kille som jag fortfarande vill ha i mitt liv på något sätt.
3. Fått veta att jag kommer gå runt ekonomiskt den här terminen. Weeii! Som jag har oroat mig!
4. Första parkourskadan, dock var det under transportsträckan som jag skadade mig, självklart. Så nu sitter jag med en stukad fot. Rejäl tejpning som gäller imorrn till skolan ;-)

RSS 2.0