Nu lägger jag ner den här bloggen

Det är kul att skriva om vardagen men hur intressant är det egentligen? Vardagen är mest värd när man upplever den tycker jag. Att skriva om det är sådär ibland... Jag lägger nu ner det här bloggen för en ny. Den blir anonym och jag tänker inte lämna ut adressen här. Jag vill skriva om mer intima saker men för att inte peka ut folk så är det bättre att ingen vet vem det är som skriver. Ni kanske hittar mig där ute. Vissa kanske kommer fatta direkt att det är jag, andra inte.

Den som söker ska finna!

Dags att skärpa sig igen

Nu har det varit läskigt tyst här ett tag. Har inte riktigt haft lust att blogga och så har jag gjort en massa annat skoj den senaste tiden. Har varit mycket med David (såklart) men jag har även hunnit med tiki room med Jossi, Alisa och Johan plus David såklart... Som förresten fått halsfluss =P Först hade ja lite ont i halsen ett par dagar men det gick över så jag reflekterade inte över det. Sen började David få ont, och det gick inte över. Så det blev antibiotika för han då och inga drinkar på tiki room!

Jag har för övrigt nu kompletterat min samling dryckesglas ur serien "Mine!" från Kosta Boda. Har nu 12 st glas i olika färger, yippey! Fast det finns en till färg och så kommer det en om några månader men det är bättre att lägga pengarna på nåt annat. Var och valde ut en bestickserie ida på NK på rean. Grymt snygg!! Matt metall i skaften och blank på bladen =D Ska bara komplettera med lite lösa dessertbestick sen så är den komplett också. Nu ska jag välja porslin och sen har jag hela min servis klar. I vin- och champangeglas har jag Kosta Bodas Line-serie och jag ska nog fortsätta på den även i ölglas, fina vattenglas och snappsglas. Kanske även väljer coctailglasen i samma serie också. Sen vill jag ju ha en liten samling billigare vinglas också som man inte behöver vara så rädd om. Jag menar fina glas för 300 kr/st har man inte framme om det bli lite röjigt en kväll. Sen måst jag ju ha andra köksredskap som kastruller, stekpannor, knivar, skärbrädor, byttor... Suck! Men det får komma senare tror jag. Eller kanske inte kastrull och stekpanna! Det kan man ju önska sig nu, kan ju bli så dyrt sen...

Annars så har skolan börjat idag också. Ska bli skönt att ha Adrienne en termin nu =D Visst Emma var underbar och jag älskade verkligen hennes stil men det är kul med variation och Adriennes stil passar mig som dansare väldigt bra.
Men men...

Ska käka nu snart tror jag, är superhungrig! =P

Grått nytt hår!!

...eller gott nytt år då! =D

Jag ORKAR inte skriva just nu men jag vill bara säga en sak:
Jag älskar dig David!!

RSS 2.0